Marin i Ivan Vanjak pokrenuli su tečajeve napolitanske pizze. Odmah su rasprodani
Nakon dugogodišnjih zahtjeva publike, osnivač O’Hare Marin Vanjak i sadašnji šef jedne od najboljih zagrebačkih pizzerija Ivan Vanjak, otvorili su tečajeve za izradu pizza napoletana. Prva tri tečaja održat će se se 15,16, i 17. Ožujka 2021. Rasprodani su u ekspresnom roku, Vanjakovi uskoro najavljuju nove termine.
adsense_content_v3
Tečaj traje tri dana i Vanjakovi najavljuju da će polaznicima otkriti sve tajne napolitanske pizze. “S obzirom je pizza preširok pojam koncentrirati ćemo se na izradu Napoletanske pizze i njene izvedenice. Teoretski ćemo se osvrnuti na detalje u izradi drugih stilova i načina na koji se one izrađuju,” napisali su u najavi tečaja.

Tečaj obuhvaća sve od osnovnih podataka o teoriji i tehnici napolitanske pizze, preko znanja o nabavi pravog brašna i kvasa, do znanstvenog i praktičnog svladavanja procesa u pripremi pizze, od utjecaja hidracije na zamjes do raznih fermentacija, buliranja, pečenja, odabira i korištenja namirnica za dodatke.
Polaznici tečaja dobit će i organizacijska znanja, o pravilnom projektiranju radnog mjesta, izrade normativna, rasporeda zaposlenika u pizzeriji, procjene isplativosti i slično.
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.
adsense_content_v3
Iako je osmišljen tako da pizzaioli dobiju sve potrebne informacije, tečaj Marina i Ivana Vanjka otvoren je i za ljude bez iskustva, vlasnike lokala i iskusne kuhare koji žele specijalna znanja.
Radi se u grupama, broj polaznika ograničen je na deset osoba, materijal za rad je osiguran. “Tko ne bude zadovoljan tečajem, vraćamo novac u potpunosti!” poručuju Marin i Ivan Vanjak.
Tečaj Pizza napoletana
Marin i Ivan Vanjak
15, 16, 17. ožujka 2021.
MJESTO ODRŽAVANJA
Lareto Food
II Resnički Gaj 10 (Žitnjak), Zagreb
INFORMACIJE I PRIJAVE
Gđa. Renata Pavlović Dabac
renata@tartufi.hr


